ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 iulie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/06/2021]

 
Cine va asfalta „străzile sărăciei“ din cartierul Romaneşti
     
Cine va asfalta „străzile sărăciei“ din cartierul Romaneşti

Cine va asfalta „străzile sărăciei“ din Romaneşti? Cele patru străzi din cartierul craiovean Romaneşti care vor fi modernizate printr-un proiect cu fonduri europene ce vizează „combaterea sărăciei“ vor avea parte, în curând, de un constructor. Unul de-al casei, pentru că este vorba de firmele care se ocupă, în prezent, de repararea şi întreţinerea străzilor din Craiova, în baza acordului cadru pe patru ani în valoare de 157.139.423 de lei, fără TVA. Primăria a obţinut finanţare europeană pentru transformarea străzilor Nedeia, Popova, Mirăslău şi Prutului din drumuri cu bolovani de râu şi piatră cubică în drumuri asfaltate în iulie 2019, în cadrul proiectului „Promovarea incluziunii sociale şi combaterea sărăciei în comunităţile defavorizate din municipiul Craiova“.  Valoarea investiţiei depăşeşte un milion de euro, pentru că cele patru străzi din Romaneşti nu vor avea parte doar asfalt şi trotuare, ci şi o reţea nouă de apă potabilă, cu branşamentele aferente. „Pentru cele patru străzi se vor executa şi lucrări de alimentarea cu apa potabilă, respectiv înlocuirea conductelor de alimentare cu apă şi branşarea tuturor consumatorilor, plus realizarea de canalizare pluvială“, explica la semnarea contractului de finanţare primarul de atunci al Craiovei, Mihail Genoiu.  Cine va asfalta „străzile sărăciei“ din Romaneşti? Primăria are de ales între două oferte. Domarcons sau Erpia? Licitaţia pentru execuţia lucrărilor a fost lansată luna trecută, iar primăria s-a trezit cu două oferte. Ambele de la firme din Craiova. De fapt, de la firmele care lucrează şi în prezent la repararea străzilor din municipiu: Domarcons SRL şi Erpia SA. Ultima societate este prinsă şi în acordul cadru de modernizare a străzilor din Craiova, alături de Erbaşu Construcţii SA (contract pe patru ani în valoare de circa 20 de milioane de euro). Firma care va oferi preţul cel mai (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Vâlcea: Tir cu porci, răsturnat la Câineni
Vâlcea: Tir cu porci, răsturnat la Câineni
Conducătorul unui tir care circula pe Drumul Național 7, pe sensul Vâlcea-Sibiu, a pierdut (...)
Peste 1.100 de vagoane vechi zac în triajul de la Craiova
Peste 1.100 de vagoane vechi zac în triajul de la Craiova
Triajul CFR Marfă din staţia Craiova, de pe Aleea 4 Şimnic, geme de vagoane vechi. Acestea fac (...)
Funcționari condamnaţi cu suspendare pentru luare de mită
Funcționari condamnaţi cu suspendare pentru luare de mită
Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au condamnat doi funcţionari din Drobeta Turnu Severin – (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY