ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 iulie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/06/2021]

 
Judecat pentru atacul din Rovine, condamnat pentru deţinere de droguri
     
Judecat pentru atacul din Rovine, condamnat pentru deţinere de droguri

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au condamnat la doi ani şi nouă luni de închisoare cu executare un craiovean de 30 de ani, acuzat de deţinere de droguri pentru consumul propriu. Pedeapsa cuprinde o alta mai veche, primită într-un dosar în care a fost judecat pentru portul de obiecte periculoase. Acelaşi craiovean a fost trimis în judecată într-un dosar de tentativă de omor, alături de alţi şapte inculpaţi. Patru dintre ei sunt acuzaţi că, în ianuarie 2019, au atacat un bărbat cu săbiile şi bâtele, căruia i-au distrus maşina sub privirile mamei sale. Scandalul a avut loc în cartierul craiovean Rovine. Cercetările în acest dosar au fost preluate de procurorii DIICOT în martie 2019. Asta după ce, în ianuarie 2019, în urma unei percheziţii solicitată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, la domiciliul bărbatului a fost găsită o punguţă cu canabis. „În fapt, din ansamblul probatoriu administrat în cauză, a rezultat că, la data de 16.01.2019, inculpatul a deținut, fără drept, la adresa din municipiul Craiova, unde locuiește, o punguță din material plastic transparent cu urme de materie pe care s-a pus în evidență Tetrahidrocannabinol, substanță psihotropă, biosintetizată de planta cannabis”, se arată în hotărârea instanţei. Judecat pentru atacul din Rovine, condamnat la Tribunalul Dolj Inculpatul a fost trimis în judecată în septembrie 2019. A fost acuzat de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. Inculpatul şi-a recunoscut fapta pentru a beneficia de o reducere a pedepsei, iar în februarie, anul acesta, a fost condamnat. Tribunalul Dolj a ţinut cont de faptul că inculpatul a fost sincer şi l-a condamnat la trei luni de închisoare. „Instanța va reține că inculpatul a avut o atitudine sinceră, recunoscând fapta și va da relevanță juridică acestei împrejurări, prin aplicarea art. 396 alin. 10 din Codul de procedură (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
S-au închis afaceri. Sute de firme din Dolj au fost radiate
S-au închis afaceri. Sute de firme din Dolj au fost radiate
Pandemia a făcut ravagii în rândul firmelor. Unele afaceri s-au închis din cauza situației cauzate (...)
50.000 de lei- cea mai mare amendă dată de poliţiştii locali gorjeni
50.000 de lei- cea mai mare amendă dată de poliţiştii locali gorjeni
Cea mai mare amendă aplicată de Poliția Locală din Târgu Jiu a fost de 50.000 de lei. Este (...)
CEO produce cu 6 grupuri energetice
CEO produce cu 6 grupuri energetice
Complexul Energetic Oltenia (CEO) a ajuns să livreze un sfert din energia electrică necesară la (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY