ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 iulie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/06/2021]

 
Horoscop
     
Horoscop

BerbecSunt bine aspectate relațiile cu autoritățile, șefii, partenerii de afaceri, oamenii care au putere de decizie. Este un moment prielnic pentru a lua unele hotărâri legate de carieră, de planurile tale de viitor, de dezvoltarea unui proiect la care ții sau care te entuziasmează. TaurAi nevoie de liniște, pace, confort, echilibru. Astăzi găseşti soluția la un conflict vechi sau decizi să tai legătura cu acea situație, să te detașezi, să te retragi și să-i laşi pe ceilalți să decidă. Este un moment bun pentru a te relaxa, a respira liniștit, a lăsa grijile deoparte. GemeniFii atent la semne și la toate acele situații când lucrurile par să ia o altă întorsătură sau când au tendința să fie complicate. S-ar putea să fie nevoie să spui și “stop, joc!”, să te retragi, să renunți, să reevaluezi și să faci schimbări din mers. Fii atent și ferm când este cazul. RacEste esențial să-ți delimitezi bine activitățile și sarcinile, fie că va fi vorba de serviciu sau de familie. Fiecare membru implicat trebuie să știe ce are de făcut, care sunt responsabilitățile, dar în același timp să depună efort pentru binele echipei, grupului, familiei. LeuS-ar putea să ai o surpriză neașteptată, care îți va da o stare de bine și de încredere în lucrurile pe care le vei întreprinde. Ești plin de energie și ai tendința să-i mobilizezi și pe cei cu care interacționezi. Poți rezolva mai multe probleme restante, amânate, nefinisate. FecioarăPosibile discuții cu persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență într-un anumit domeniu care te interesează, iar informațiile auzite să-ți dea serios de gândit, să te oprească provizoriu din drum, să te îndemne să-ți schimbi viziunea, planul, unele idei. BalanţăO zi bună să te ocupi de casă, de familie, de copii. Dacă ai o discuție de purtat cu cei dragi, azi ar fi bine să-ți faci curaj. Te ocupi de treburile gospodărești şi în (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
S-au închis afaceri. Sute de firme din Dolj au fost radiate
S-au închis afaceri. Sute de firme din Dolj au fost radiate
Pandemia a făcut ravagii în rândul firmelor. Unele afaceri s-au închis din cauza situației cauzate (...)
50.000 de lei- cea mai mare amendă dată de poliţiştii locali gorjeni
50.000 de lei- cea mai mare amendă dată de poliţiştii locali gorjeni
Cea mai mare amendă aplicată de Poliția Locală din Târgu Jiu a fost de 50.000 de lei. Este (...)
CEO produce cu 6 grupuri energetice
CEO produce cu 6 grupuri energetice
Complexul Energetic Oltenia (CEO) a ajuns să livreze un sfert din energia electrică necesară la (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY