ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 iunie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [11/06/2021]

 
Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Domnule ministru Ghinea, mergeţi acasă!
     
Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Domnule ministru Ghinea, mergeţi acasă!

Domnule ministru Ghinea, mergeţi acasă! Definitiv. Ne-aţi dovedit a treia oară că sunteţi pe primul loc. La #INCOMPETENŢĂ şi prostie. Sunteţi cel mai slab ministru al Fondurilor Europene, de când există instituţia, un ministru ZERO care nu are niciun drept să facă pariuri politice sau să ceară vreo demisie altcuiva. Nici măcar nu ar trebui să aşteptaţi moţiunea de cenzură de săptămâna viitoare, ci de bun simţ ar fi să vă daţi dvs. demisia ACUM! Pentru că ne-aţi arătat că nu sunteţi în stare de nimic, cu atât mai puţin să duceţi la capăt un program atât de important pentru ţara noastră, cum este PNRR-ul! Nu există ruşine mai mare decât cea la care Ghinea şi întreg Guvernul Cîţu au supus România! Comisia Europeană a retrimis Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR) spre revizuire a treia oară. BONUS, le-a oferit celor din gaşca de la guvernare zeci de pagini cu #critici referitoare la Plan. Ruşinos! Asta pentru că PNL şi USR au perseverat în incompetenţă, n-au ascultat de nimeni, au ignorat orice sfat al specialiştilor şi au făcut iarăşi praf PNRR-ul. Iar ţara noastră riscă să piardă un an din procedura de accesare a banilor europeni! În plus, gaşca de dreapta n-a trecut în PNRR proiecte viabile, de viitor, serioase şi realizabile, ci doar idei năstruşnice, perfecte doar pentru studii de fezabilitate, ca să umple astfel buzunarele prietenilor. Şi pe-ale lor, pe cale de consecinţă. Dar au grijă să taie toate #veniturile românilor, pensii, salarii, alocaţii. Cresc galopant prețurile, se înmulțesc falimentele, datoria publică crește în ritm halucinant, absorbția banilor europeni oricum este la pământ și acum se alege praful și de oportunitatea dezvoltării prin #PNRR. Asta înseamnă guvernarea de dreapta de care trebuie să scape românii cât mai curând. Iar #PSD îşi respectă promisiunea şi va depune moţiunea de cenzură împotriva celui mai (...)

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY