ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 iunie 2021

 
 

Ziarul Clujean [11/06/2021]

 
Până la moarte şi dincolo de ea! Clujeanul de 96 de ani a fost găsit fără viață. Detaliu tulburător
     
Până la moarte şi dincolo de ea! Clujeanul de 96 de ani a fost găsit fără viață. Detaliu tulburător

Până când moartea ne va despărţi! Aşa sună jurământul făcut în faţa lui Dumnezeu. Însă, adeseori, dragostea trece şi această barieră. Ioan Horea, un bătrân de 96 de ani din Cluj-Napoca, a fost dat dispărut de familie în cursul zilei de joi. Pensionarul a plecat de acasă în jurul orei 14.00 şi nu s-a mai întors. În plus, nu a putut fi contactat. Aşa că, îngrijorate, rudele au apelat la ajutorul poliţiei. La rândul lor, oamenii legii s-au mobilizat şi au făcut apel la public. Doar că în cursul zilei de vineri, bătrânul a fost găsit în cimitirul din cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca. S-a stins din viaţă lângă mormântul soţiei Din primele verificări, nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Detaliul tulburător este că bărbatul a murit în apropierea mormântului soţiei sale, la aproximativ 2 metri de amplasament. Cel mai probabil venise să o viziteze. Post-ul Până la moarte şi dincolo de ea! Clujeanul de 96 de ani a fost găsit fără viață. Detaliu tulburător apare prima dată în Ziarul Clujean.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY