ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 iunie 2021

 
 

Observator [11/06/2021]

 
Un copil din Constanţa, bătut cu cruzime de 11 colegi. Mama băiatului cere disperată ajutor: I-au spus că taică-su face parte din ISIS, că omoară oameni
     
Un copil din Constanţa, bătut cu cruzime de 11 colegi. Mama băiatului cere disperată ajutor: I-au spus că taică-su face parte din ISIS, că omoară oameni

Val de violenţe şi umilinţe în şcolile din toată ţara. O mamă cere disperată ajutorul după ce fiul ei a fost agresat de 11 colegi. Într-o altă şcoală, un băiat a fost filmat în timp ce era bătut cu cruzime de colegii de clasă.

cititi articolul complet în Observator


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Tudor Gheorghe, detalii tulburătoare despre ultimele zile din viaţa lui Amza Pellea: Beau cu tine ultimul pahar de (...)
Tudor Gheorghe, detalii tulburătoare despre ultimele zile din viaţa lui Amza Pellea: "Beau cu tine ultimul pahar de vin din viaţa mea"
O prietenie de-o viaţă şi o despărţire emoţionantă. Tudor Gheorghe ne povesteşte în această seară (...)
Octavian Jurma, medic cercetător: Tulpina Delta, confirmată oficial în România încă din aprilie, se află deja în (...)
Octavian Jurma, medic cercetător: "Tulpina Delta, confirmată oficial în România încă din aprilie, se află deja în circulaţie comunitară şi în creştere exponenţială"
Epidemiologul Octavian Jurma afirmă că tulpina Delta (indiană) a coronavirusului se află deja în (...)
Bullying-ul, drama ascunsă din școlile românești. Fată bătută de alte adolescente, în Timiș, copil făcut sac de box la (...)
Bullying-ul, drama ascunsă din școlile românești. Fată bătută de alte adolescente, în Timiș, copil făcut sac de box la Constanța: "Croşeu de dreapta!"
Vorbim la Observator zilnic despre violenţele din şcoli, dar ce urmează e greu de crezut. În (...)
[Toate articolele din: Observator +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY