ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Radio Crazy [11/06/2021]

 
LORDE lanseaza single-ul “Solar Power”
     
LORDE lanseaza single-ul “Solar Power”

Lorde a lansat un nou single, Solar Power, la doar câteva zile după ce a anunțat lansarea mult așteptatului său album omonim. Piesa a fost o lansare surpriză, programată să coincidă cu eclipsa de soare din emisfera nordică. Din nou, Lorde face echipă cu producătorul Jack Antonoff, alături de colegii compozitori Phoebe Bridgers și Clairo pentru niște coruri. Este un cântec însorit, acustic, despre o zi bună pe plajă, înainte de a culmina cu un pre-refren puternic. Single-ul, scris de Lorde și produs împreună cu Jack Antonoff, este piesa principală a viitorului album al artistei. “În vremuri de durere, dragoste profundă sau confuzie, mă uit în lumea naturală pentru răspunsuri. Am învățat să respir și să mă acordez”, a declarat omtr- Iar Lorde a confirmat că, de această dată, s-a reunit cu regizorul videoclipului „Royals”, Joel Kefali, pentru videoclip, despre care a spus că formează „un întreg univers cinematografic”. Videoclipul „Solar Power” o găsește pe Lorde jucându-se într-o mulțime de oameni pe plajă; dansând, jucând șah, sorbind băuturi, dansând pe o platformă plutitoare în ocean și, în general, trăind cea mai bună viață. În ansamblu, este cu ușurință una dintre cele mai fericite piese ale lui Lorde până în prezent. Păreri?

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY