ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Radio Crazy [11/06/2021]

 
Simte vibe-ul verii cu “Pinocho” by Champen & Pipe Calderon
     
Simte vibe-ul verii cu “Pinocho” by Champen & Pipe Calderon

Esti gata pentru o vara de neuitat? Lasa-ti toate grijile in urma si bucura-te de noua versiune a melodiei „Pinocho” by Champen & Pipe Calderon. Mesajul piesei „Pinocho” este foarte clar: intr-o lume in care aparentele primeaza, ajungem sa ne dorim lucruri mai putin necesare, lucruri care ne ajuta sa lasam o impresie mai buna celor din jur. Sa recunoastem … in fiecare zi exista un „Cum ar fi daca…?” care ne trece prin minte si care ne face sa ne imaginam cum ar arata viata noastra daca am avea tot ce ne-am dori. Pipe Calderon este un cantaret, muzician, compozitor si producator columbian. Acesta a crescut intr-un mediu muzical, incepandu-si cariera de la o varsta frageda si usor imbratisand muzica ca profesie si stil de viata. Melodii precum „Tus recuerdos son mi Dios”, „Te gateo”, „Vuelve”, „Apaga el celular”, „Pa mi nada más” sau „De remate” l-au urcat pe pozitiile de top la radio si l-au nominalizat la „Cel mai bun artist al anului”, „Cea mai buna melodie a anului” si „Cel mai bun artist urban al anului” in Premios Shock, Nuestra tierra si Mi gente tv. „Sunt fericit sa fac parte din acest proiect! Noua versiune a melodiei este destinata tuturor celor care sunt gata sa se distreze in aceasta vara “, spune Pipe Calderon. Champen este o artista din Medellin, Columbia. Initial cunoscuta drept “Champen 26”, artista imbina mai multe stiluri muzicale, toate purtand vibe-uri pozitive si ritmuri care trezesc o noua identitate latino in fiecare dintre noi. Pe langa dragostea pentru muzica, Champen este o persoana activa in lumea artei, fiind si designer vestimentar. (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY