ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Radio Crazy [11/06/2021]

 
RAYE lanseaza piesa „Call On Me”
     
RAYE lanseaza piesa „Call On Me”

Recent ajunsă în Top 3 cu single-ul hit „Bed”, RAYE se întoarce cu piesa „Call On Me”, compusa alaturi de Billen Ted, „Call On Me” este, cu siguranță, încă un hit pop / dance, pe care fanii lui RAYE îl vor asculta pe repeat vara aceasta. RAYE a spus: „Am scris acest cântec într-o zi în care sora mea trecea printr-o situație intensă și mi se frângea inima pentru ea. Practic am scris acest cântec pentru ea. Versurile spun doar sună-mă când nu ești ok și o să fiu acolo pentru tine, să tea jut să repair tot ce este stricat și să am grijă de tine.” În ultimele luni, RAYE a avut 2 hit-uri în Top 5: „Bed”, colaborarea ei cu Joel Corry, și „Secrets” cu DJ Regard, care a fost și nominalizată pentru „Best British Single” la premiile 2021 BRIT Awards. ‘Bed’ a fost în Official Charts Top 10 timp de 9 săptămâni consecutiv și a primit platină în U.K. De asemenea, colaborarea lui RAYE cu D Block Europe la piesa „Ferrari Horses” a fost câteva săptămâni bune în Top 20 UK Official Singles Chart. Single-ul ei „Tequila” cu Jax Jones și Martin Solveig a adunat peste 126 de milioane de stream-uri globale și a primit aurul în U.K. „Regardless” (feat. Rudimental) continuă să adune multe stream-uri internaționale, apropiindu-se de 80 de stream-uri globale. În noiembrie 2020, RAYE și-a surprins fanii cu lansarea mini-albumului „Euphoric Sad Songs”, care conține 9 piese ce explică cele 9 stagii ale durerii când o relație se termină. RAYE este, in prezent, în Top 130 al artiștilor cu cele mai multe stream-uri pe Spotify, cu peste 22 de milioane de ascultători. RAYE a adunat peste 1.4 miliarde de stream-uri pe Spotify. Este, cu siguranță, una dintre cele mai bune compozitoare din U.K. Cântecele ei au adunat peste 3 miliarde de stream-uri pe Spotify. De asemenea, ea a scris cântece și pentru artiști precum John Legend, Major Lazer, Charli XCX, Little Mix, Hailee Steinfeld, (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY