ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [11/06/2021]

 
Comisia Europeană anunță că PNRR nu a fost respins
     
Comisia Europeană anunță că PNRR nu a fost respins

Comisia Europeană a anunțat că nu a respins PNRR trimis de România, așa cum au clamat liderii PSD după apariția în presă a unor documente în care Comisia a cerut clarificări României. Răspunsul integral al Comisiei Europene, care de regulă, nu comentează documenteleîn curs de evaluare: Comisia a primit planul de recuperare și reziliență al României și și-a început evaluarea aprofundată a planului. Acest proces este în desfășurare, astfel încât informațiile conform cărora Comisia a respins planul românesc nu sunt corecte. Pe întreaga perioadă de evaluare, Comisia este în contact permanent cu toate statele membre, inclusiv România, cu privire la conținutul planurilor lor de redresare și reziliență. Aceste schimburi sunt o parte complet normală și așteptată a procedurii de evaluare, astfel cum se prevede în Regulamentul RRF [articolul 19.1]. Scopul este de a clarifica orice întrebări potențiale deschise, de exemplu, prin căutarea de informații suplimentare. În timp ce întreprindem evaluarea planurilor pe care le-am primit, nu vom putea să comentăm măsuri individuale sau să oferim o evaluare preliminară. Evaluarea noastră va fi publicată ca o propunere de decizie de punere în aplicare a consiliului, însoțită de un document de lucru al personalului care explică opiniile Comisiei asupra planului. România a solicitat prelungirea perioadei de evaluare, cu care am fost de acord.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Euro 2020 / Italia și Țara Galilor au ieșit cu bine din Grupa A
Euro 2020 / Italia și Țara Galilor au ieșit cu bine din Grupa A
Italia și Țara Galilor s-au calificat în optimile Campionatului European din 2020, în urma (...)
Dosar penal în cazul morții pilotului Adrian Cernea. Bode: „Nu înțeleg cum acest concurs nu a fost oprit de (...)
Dosar penal în cazul morții pilotului Adrian Cernea. Bode: „Nu înțeleg cum acest concurs nu a fost oprit de organizatori”
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din (...)
De Ziua Refugiaților, Papa cere deschiderea de coridoare umanitare în Myanmar
De Ziua Refugiaților, Papa cere deschiderea de coridoare umanitare în Myanmar
Papa Francisc a îndemnat duminică oamenii să-şi deschidă inimile faţă de refugiaţi, pentru a „crea o (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY