ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [11/06/2021]

 
Biletele de tren s-ar putea scumpi
     
Biletele de tren s-ar putea scumpi

Pentru că rata inflației a crescut cu 16% în trei ani și prețul biletelor a rămas neschimbat din 2013, s-au purtat discuţii între operatorii de transport feroviar de călători şi toţi au solicitat scumpirea biletelor de tren, a spus directorul general al CFR Călători, Ovidiu Vizante. El a spus că minuta şedinţei în care s-a discutat subiectul a fost transmisă Ministerului Transporturilor, singurul for decizional în chestiunea prețului biletelor, info9rmează Hotnews.ro. „Nu e atributul CFR Călători să stabilească politica de tarife, dar trebuie să ţinem cont că aceste tarife datează din 2013. Dacă ne uităm un pic doar la rata inflaţiei din 2013, probabil că se va umbla la aceste tarife, dar, repet, nu este atributul CFR Călători. Dacă ministerul va decide că tarifele se vor majora, vom accepta majorarea. Ce pot să vă spun este că toţi operatorii feroviari de călători, indiferent de capital de stat sau privat, au solicitat acest lucru. S-au purtat discuţii, a existat o şedinţă a tuturor operatorilor de călători, minuta şedinţei a fost transmisă ministerului, dar, repet, nu este atributul nostru. Am arătat oportunitatea. Noi am arătat doar că rata inflaţiei în ultimii trei ani a fost de peste 16%, urmând ca ministerul să decidă”, a declarat Vizante. Oficialul nu a spus și ce procent de scumpire a fost recomandat. Directorul a participat, vineri, la lansarea Trenurilor Soarelui, program estival prin care turiştii vor avea la dispoziţie 40 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată ţara cu staţiunile de la Marea Neagră şi cu Delta (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Varianta Delta a coronavirusului va deveni dominantă în Germania până la toamnă
Varianta Delta a coronavirusului va deveni dominantă în Germania până la toamnă
Varianta Delta a coronavirusului SARS-CoV2, mai contagioasă, va deveni dominantă în Germania până (...)
(VIDEO)Paisprezece cetăţeni străini depistați ascunşi în autovehicule
(VIDEO)Paisprezece cetăţeni străini depistați ascunşi în autovehicule
Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac, Nădlac II și (...)
(VIDEO) Regiuni întregi din Australia, acoperite de pânze de păianjen uriașe
(VIDEO) Regiuni întregi din Australia, acoperite de pânze de păianjen uriașe
Mai multe regiuni din Australia sunt acoperite cu pânze de păianjen uriașe, care seamănă cu niște (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY