ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 iunie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [11/06/2021]

 
Vicepreședinții Consiliului Județean Bacău au fost aleși legal. Tribunalul a respins reclamația ALDE
     
Vicepreședinții Consiliului Județean Bacău au fost aleși legal. Tribunalul a respins reclamația ALDE

Cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Bacău au fost aleși legal, în ședința din 29 octombrie 2020. Tribunalul Bacău a respins reclamația ALDE, care a susținut că unul dintre vicepreședinți, Constantin Scripăț, era demisionar din partid la momentul votului. Decizia nu este definitivă, poate fi atacată cu apel. Reamintim, alianța anti-PSD, formată din 19 consilieri […] Articolul Vicepreședinții Consiliului Județean Bacău au fost aleși legal. Tribunalul a respins reclamația ALDE a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY