ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 iunie 2021

 
 

Gândul [11/06/2021]

 
Un român a vrut să-și seducă fiica vitregă cu alcool și mesaje pe WhatsApp, în Italia: „Pot să te văd. Vin la tine, vrei?”
     
Un român a vrut să-și seducă fiica vitregă cu alcool și mesaje pe WhatsApp, în Italia: „Pot să te văd. Vin la tine, vrei?”

Un român în vârstă de 28 de ani este cercetat de polițiștii din Verona, Italia, după ce a încercat să-și seducă fiica vitregă de doar 14 ani. Adolescenta a sunat de urgență la carabinieri. „Ajutați-mă, […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY