ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 iunie 2021

 
 

Ziarul Clujean [11/06/2021]

 
Clujean de 96 de ani, dat dispărut
     
Clujean de 96 de ani, dat dispărut

Un bărbat în vârstă de 96 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa la data de 10 iunie, însă nu s-a mai întors. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia! Cel care a reclamat dispariția este nepotul bătrânului. Citește și … Până la moarte şi dincolo de ea! Clujeanul de 96 de ani a fost găsit fără viață. Detaliu tulburător Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 10 iunie, în jurul orei 14.00, HOREA IOAN, în vârstă de 96 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliul său, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat. Semnalmentele persoanei : cocoșat, păr cărunt, prezintă calviție;La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare albă. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112! Post-ul Clujean de 96 de ani, dat dispărut apare prima dată în Ziarul Clujean.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY