ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [11/06/2021]

 
Gorj: Senatorul liberal Iordache, atac la Guvern pe tema CEO
     
Gorj: Senatorul liberal Iordache, atac la Guvern pe tema CEO

Senatorul de Gorj, liberalul Ion Iordache, atacă Ministerul Energiei și implicit Guvernul pe tema restructurării Complexului Energetic Oltenia. Ion Iordache acuza Ministerul Energiei de dublă măsură față de CEO. Astfel, într-un Memorandum care va fi aprobat de Guvern săptămâna viitoare sunt prevăzute venituri de completare mai puține pentru minerii din Oltenia față de salariații care vor fi disponibilizați din alte companii. Este vorba de un venit de completare pe 24 de luni CEO, față de 48 de luni la Complexul Energetic Hunedoara. „Încetați cu dubla măsură! Primele date oficiale din Memorandumul care prevede pachete sociale pentru angajații Complexului Energetic Oltenia.Lipsa informațiilor oficiale creează o stare de tensiune și neîncredere în rândul salariaților CEO și a sindicaliștilor. Din această cauză am început o serie de demersuri în urma cărora aș vrea să obținem toate informațiile cât mai repede pentru a avea timp să pregătim viitorul atât cât se mai poate. Din păcate, Memorandumul Ministerului Energiei prevede venituri diferite între angajații Complexului Energetic Oltenia și angajații Complexului Energetic Hunedoara, fapt care mi se pare sfidător și nedrept față de Gorj.Ieri am primit în scris informații din Memorandumul Ministerului Energiei care prevede venituri de completare pentru angajații Complexului Energetic Oltenia. Din document reiese că persoanele disponibilizate din CEO vor beneficia, timp de 24 de luni, de sume maxim egale cu salariul mediu net pe economie în timp ce angajații altor companii vor primi venituri de completare până la 48 de luni“. În ceea ce privește veniturile de completare și cuantumul acestora: „Vor putea beneficia de venit lunar de completare doar persoanele care au încheiat contracte individuale de muncă cu operatorii economici cu cel puțin 36 de luni înainte de data concedierii. (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Varianta Delta a coronavirusului va deveni dominantă în Germania până la toamnă
Varianta Delta a coronavirusului va deveni dominantă în Germania până la toamnă
Varianta Delta a coronavirusului SARS-CoV2, mai contagioasă, va deveni dominantă în Germania până (...)
(VIDEO)Paisprezece cetăţeni străini depistați ascunşi în autovehicule
(VIDEO)Paisprezece cetăţeni străini depistați ascunşi în autovehicule
Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac, Nădlac II și (...)
(VIDEO) Regiuni întregi din Australia, acoperite de pânze de păianjen uriașe
(VIDEO) Regiuni întregi din Australia, acoperite de pânze de păianjen uriașe
Mai multe regiuni din Australia sunt acoperite cu pânze de păianjen uriașe, care seamănă cu niște (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY