ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 iunie 2021

 
 

News Buzău [11/06/2021]

 
VIDEO – TV NEWS BUZAU – “In slujba sportului”, cu Catalin Paduraru. “LPS Buzău, reper important al performantei, invitat Cătălin Cighir - Directorul instituției”
     
VIDEO – TV NEWS BUZAU – “In slujba sportului”, cu Catalin Paduraru. “LPS Buzău, reper important al performantei, invitat Cătălin Cighir - Directorul instituției”

Cătălin Cighir, directorul Liceului cu Program Sportiv Buzău, a fost invitatul emisiunii IN SLUJBA SPORTULUI de la tv NEWS BUZĂU, ediția de joi, 10 iunie 2021. O adevărată rampă de lansare către performanță, LPS Buzău se află de fiecare dată în centrul atenției de care beneficiază meritat, grație rezultatelor și a bazei sportive de excepție.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY