ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [11/06/2021]

 
Ziua Mondială a Donatorului de Sânge
     
Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu, alături de Partenerii săi, continuă Campania ,,ȘTII CĂ MÂINE DIMINEAȚĂ, POȚI SĂ SALVEZI O VIAȚĂ” și astfel, împreună cu Sponsorii: Episcopia Giurgiului, Sindicatul ,,Solidaritatea Sanitară” Giurgiu, DVD Master, Cofetăria ,,Sofia”, Cofetăria ,,Poveste Dulce”, Campion Broker Sucursala Giurgiu și Partenerii Media: Giurgiuveanul, Informația de Giurgiu, GiurgiuPeSurse, organizează Evenimentul: ”14 IUNIE – Ziua Mondială a Donatorului de Sange”. Evenimentul Mondial va fi marcat pe parcursul a trei zile: luni, marți și miercuri, respectiv 14.06 – 16.06.2021. Invităm pe această cale, giurgiuvenii, partenerii noștri și nu numai, să ni se alăture și să vină să doneze. Donarea fiind un act umanitar, neremunerat și voluntar, facem apel la toți oamenii sănătoși să conștientizeze nevoia permanentă de sânge, să doneze și ulterior acestor evenimente și campanii. Cadoul Suprem pe care îl poți oferi: VIAȚA ! DONEZI! DECI, IUBEȘTI !

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY