ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 iunie 2021

 
 

Ziarul Clujean [11/06/2021]

 
Un clujean s-a infectat după spectacolele pilot de la București și Cluj. Ce spun autoritățile
     
Un clujean s-a infectat după spectacolele pilot de la București și Cluj. Ce spun autoritățile

Un clujean s-a infectat după spectacolele pilot organizate la București și Cluj. Rezultatul este încurajator, spun autoritățile și denotă faptul că asemenea evenimente sunt sigure. Mai precis, pentru a participa la concertele din luna mai, spectatorii au prezentat la intrare dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau, după caz au venit cu un test negativ PCR. Apoi, au fost monitorizați și rugați să evite zonele aglomerate și interacțiunile cu necunoscuții. În tot acest timp, o singură persoană s-a infectat cu SARS-COV-2. Rezultatul a venit la 8 zile după concertul organizat la Opera din Cluj, ceea ce înseamnă, spun epidemiologii, că s-a infectat în altă parte. Post-ul Un clujean s-a infectat după spectacolele pilot de la București și Cluj. Ce spun autoritățile apare prima dată în Ziarul Clujean.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY