ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [11/06/2021]

 
Cireșele, superfructele verii. Motivele pentru care trebuie să le consumi
     
Cireșele, superfructele verii. Motivele pentru care trebuie să le consumi

Cireșele sunt nu doar fructe gustoase, dar și sănătoase, reprezentând o resursă foarte importantă pentru bunăstarea organismului tău. În cea mai mare parte, cireșele au un rol foarte important în detoxifierea organismului, având în același timp și o puternică acțiune depurativă. Aceste beneficii le recomandă celor care suferă de reumatism, de constipație și de guță, însă sunt foarte utile și pentru cei care suferă de litiaza biliară sau renală. Cireșele prezintă în compoziția lor substanțe care le transformă în medicamente Cireșele prezintă în compoziția lor substanțe care le transformă în medicamente foarte importante, fiind adevărați combatanți în lupta contra afecțiunilor cauzate de stresul actual. Antocianinele au un rol antiinflamator și antioxidant, melatonina este un hormon cu rol foarte important pentru un somn liniștit. Acidul hidroxicinamic te va ajuta să îți protejezi mucoasa din stomac împotriva bacteriilor și microbilor ce pot să provoace gastroenterită. Mcuțele cireșe sunt compuse din peste 70% apă Ambasadori ai verii, micuțele cireșe sunt compuse din peste 70% apă, exact ca și noi, în timp ce restul compoziției reprezintă o adevărată comoară – vitaminele B (B1, B2 și B6), care îți vor oferi foarte multă energie și magneziu, fără de care v-ați simți mereu deprimați și obosiți. Cireșele conțin puține calorii, 63 kcal/100 grame cele dulci și în jur de 50 kcal/100 grame cele amare. Cireșele proaspete cresc valoarea hemoglobinei în sânge În primul rând, recomandăm consumul de cireșe proaspete. Cresc valoarea hemoglobinei în sânge, fiind benefice în anemie. De asemenea, previn hemoragia și cresc rezistență vaselor capilare. Datorită substanțelor pe care le conțin, cireșele protejează vasele de sânge și previn bolile cardiovasculare. Pulpa din cireșe se utilizează în tratamentul artritei și a gutei Pulpa din cireșe se utilizează în (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Patricia Țig, hotărâtă să ajungă departe la Bad Homburg! Victorie cu Barthel în primul tur
Patricia Țig, hotărâtă să ajungă departe la Bad Homburg! Victorie cu Barthel în primul tur
Patricia Țig are parte de un start excelent la turneul de la Bad Homburg. Sportiva noastră a (...)
FOTO. Ravagii produse de inundații în Vrancea și Galați
FOTO. Ravagii produse de inundații în Vrancea și Galați
Peste 70 de gospodării au fost inundate, duminică, la Bilieşti şi circa 550 de hectare de culturi (...)
După muncă, și răsplată! Tecău și Krawietz, încununați campioni la Halle!
După muncă, și răsplată! Tecău și Krawietz, încununați campioni la Halle!
Weekend fantastic pentru tenismenii români! După ce ieri Monica Niculescu și Gabi Ruse au câștigat (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY