ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [11/06/2021]

 
Cine e de vină pentru inundaţiile din Craiova? Normativele, legislaţia şi… ploaia
     
Cine e de vină pentru inundaţiile din Craiova? Normativele, legislaţia şi… ploaia

Cine e de vină pentru inundaţiile din Craiova? La finalul şedinţei extraordinare de joi a Consiliului Local (CL) Craiova, consilierii municipali au solicitat executivului mai multe explicaţii legat de dezastrul care a avut loc în oraş după ploaia torenţială de marţi după-amiază. O oră de precipitaţii abundente a fost suficient pentru ca Bănia să ajungă sub apă. Străzi inundate după ce canalizarea a refulat, maşini care pluteau, imobile inundate şi o stradă care s-a făcut praf, acestea au fost imaginile apocaliptice oferite de Craiova care au făcut înconjurul ţării.  Motiv pentru care avocatul Lucian Săuleanu, consilier local din partea USR-PLUS, a cerut primăriei „un raport complex cu privire la cauzele inundaţiilor din 8 iunie şi soluţiile care sunt pentru a nu se mai ajunge în situaţia de marţi. „S-o fi schimbat şi vremea şi vremurile, dar trebuie să fim primii care să identifice soluţiile. Să se prezinte ce se poate face raportat la canalizare şi la condiţiile meteo. Mă refer la soluţii pe termen scurt, mediu şi lung. Vreau un raport complex“, a solicitat Săuleanu.  Ce explicații a dat primarul Craiovei În discuţie a intervenit imediat primarul Olguţa Vasilescu. Edilul a lăudat modul în care au reacţionat angajaţii RAADPFL şi ai societăţilor primăriei după potopul de marţi şi a dat ca exemplu oraşele Roma şi New York, unde inundaţiile au făcut, de asemenea, prăpăd pe străzi. „Dacă îmi permiteţi, ca să nu ne apucăm acum de rapoarte, că nu este în sarcina mea să scriu romane, pot să vă spun că administraţia s-a descurcat excelent, date fiind condiţiile. Nu a dormit nimeni în noaptea aceea, dintre angajaţii Regiilor. După cum aţi văzut, la o jumătate de oră de când s-a oprit ploaia am deblocat toate pasajele, Salubritatea a măturat străzile, cetăţenii au găsit oraşul curat dimineaţa. RAADPFL a descongestionat trotuarele ca să se poată (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Şoferul acuzat că a ucis în bătaie un pieton, la apel
Şoferul acuzat că a ucis în bătaie un pieton, la apel
Curtea de Apel Craiova a stabilit primul termen pentru judecarea apelului formulat de un (...)
Elitele Craiovei la Informatică au reuşit o nouă performanţă internaţională
Elitele Craiovei la Informatică au reuşit o nouă performanţă internaţională
Elevele Ruxandra Nanu şi Alexandra Nicola de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” au format (...)
Ce riscă adulţii care sar peste micul dejun
Ce riscă adulţii care sar peste micul dejun
Adulții care renunță la masa de dimineață vor pierde substanțele nutritive cheie care sunt cele mai (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY