ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [11/06/2021]

 
Vâlcea: Restricții de circulație pe Valea Oltului
     
Vâlcea: Restricții de circulație pe Valea Oltului

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că astăzi vor fi restricții de circulație pe Valea Oltului, pentru efectuarea de lucrări. Vor fi restricții în funcție de condițiile meteo, astfel: DN 7 km 165+000 – 168+000 pe raza localităților Blidari – Budești. Se lucrează la reparații asfaltice până la ora 14.00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri de mers.DN 64 km 92+434 -km 94+000 pe raza localităților Marcea-Băbeni. Se executa lucrări de așternere covor asfaltic până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.DN 7 km 228+000 – km 230+000 pe raza localității Câineni. Se lucrează la decolmatare șanțuri până la ora 14.00 .Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale dirijată de piloți de circulație.DN 7A km 76+000 – km 77+000 pe raza localității Voineasa. Se lucrează la reparații asfaltice cu mixtura asfaltică până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Sorin Cîmpeanu, despre Evaluarea Națională: Este prima generaţie care ajunge la examen, după ce a început cu clasa (...)
Sorin Cîmpeanu, despre Evaluarea Națională: Este prima generaţie care ajunge la examen, după ce a început cu clasa pregătitoare
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că Evaluarea Naţională care începe marţi este un (...)
Ce au mai conceput cercetătorii israelieni: nas artificial capabil să ”miroasă” bacterii
Ce au mai conceput cercetătorii israelieni: nas artificial capabil să ”miroasă” bacterii
O echipă multidisciplinară de oameni de ştiinţă de la Universitatea Ben Gurion din Israel a inventat (...)
SUA impune sancţiuni Belarusului, în coordonare cu Uniunea Europeană
SUA impune sancţiuni Belarusului, în coordonare cu Uniunea Europeană
SUA impune sancţiuni Belarusului, în coordonare cu Uniunea Europeană. Statele Unite s-au alăturat (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY