ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 iunie 2021

 
 

News Buzău [11/06/2021]

 
Fii actor pe propria „scenă” ! Ai între 7 și 19 ani? Vino la unul dintre atelierele de actorie sau vorbire scenică! Sau, și mai bine, vino la amândouă!
     
Fii actor pe propria „scenă” ! Ai între 7 și 19 ani? Vino la unul dintre atelierele de actorie sau vorbire scenică! Sau, și mai bine, vino la amândouă!

În luna iulie, Teatrul George Ciprian din Buzău organizează două ateliere de dezvoltare personală pentru elevi și adolescenți! Atelierele de dezvoltare personală se vor desfășura fizic, pe scena teatrului, în fiecare joi și vineri în perioada 8-30 iulie.Un atelier este alcătuit din 4 sesiuni, fiecare cu o durată de 2 ore. Coordonatoarea atelierelor este actrița Irina Scutariu, care se numără printre puținii specialiști în vorbire scenică din România.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY