ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [11/06/2021]

 
Angajații CEO vor beneficia de o cotă de cărbune în valoare de 1.520 de lei
     
Angajații CEO vor beneficia de o cotă de cărbune în valoare de 1.520 de lei

Complexul Energetic Oltenia(CEO) le vinde cărbune salariaților la prețuri preferențiale. Astfel, minerii și energeticienii din Oltenia pot depune cereri pentru cota de combustibil. Este vorba de o cantitate de 10 tone de cărbune. Lignitul se va acorda pentru anul 2021. Cererile pot fi depuse, începând cu data de 14 iunie. Data limtă pentru depunerea cererilor pentru cota de combustibil contra cost este 2 august. Primele cereri vor începe să fie onorate de la începutul lunii viitoare. Activitatea de ridicare a cotelor de cărbune se va încheia pe 30 noiembrie. Prețul total pentru 10 tone este de 1.520 lei. Un angajat al companiei va achiziționa o tonă de lignit cu 92,58 lei/tonă  în loc de 235,66 lei/tonă prețul către terți). Cărbunele se va achita în patru rate, care vor fi reținute din salariu. Prima rată va fi de 594 de lei, iar cele 3 vor fi de 322 de lei fiecare. Cărbunele e mai ieftin decât lemnul Creșterea prețului la tona de cărbune în companie arată că la nivelul subunităților miniere este din ce în ce mai puțin cărbune. De-a lungul anilor, au existat sincope în realizarea programelor de expropriere la nivelul carierelor minere din Oltenia. Există o distanță de câțiva ani între întocmirea documentațiilor pentru expropriere și intrarea efectivă în frontul de lucru. Din acest motiv, cantitățile de cărbune au scăzut de la un an la altul și administrația companiei a fost nevoită să crească prețul mediu pe companie. Prețul de acum este mai mult decât dublu față de cel de acum cinci ani, de exemplu. Cu toate acestea, cărbunele poate să fie o variantă mult mai ieftină de încălzire pentru perioada de iarnă, față de lemn, curent electric sau încălzirea cu gazele naturale. Prn urmare, la nivelul Complexului Energetic Oltenia se așteaptă ca aproximativ jumătate din cei 12.000 de salariați să depună cereri pentru a beneficia de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Euro 2020 / Italia și Țara Galilor au ieșit cu bine din Grupa A
Euro 2020 / Italia și Țara Galilor au ieșit cu bine din Grupa A
Italia și Țara Galilor s-au calificat în optimile Campionatului European din 2020, în urma (...)
Dosar penal în cazul morții pilotului Adrian Cernea. Bode: „Nu înțeleg cum acest concurs nu a fost oprit de (...)
Dosar penal în cazul morții pilotului Adrian Cernea. Bode: „Nu înțeleg cum acest concurs nu a fost oprit de organizatori”
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din (...)
De Ziua Refugiaților, Papa cere deschiderea de coridoare umanitare în Myanmar
De Ziua Refugiaților, Papa cere deschiderea de coridoare umanitare în Myanmar
Papa Francisc a îndemnat duminică oamenii să-şi deschidă inimile faţă de refugiaţi, pentru a „crea o (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY