ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [11/06/2021]

 
Noaptea Muzeelor, găzduită și de Muzeul Național „Constantin Brâncuși”
     
Noaptea Muzeelor, găzduită și de Muzeul Național „Constantin Brâncuși”

Noaptea Muzeelor va avea loc și la Muzeul Național „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. O serie de evenimente vor avea loc între orele 21,00 și 00,00. În program este trecut un recital de jazz, etno – jazz, jazz eclectic susținut de cvintetul  OPUS 1, 61(Cristian Ciomu – claviaturi, Mircea Suchici – violoncel, Marcel Voinea – tobe, Iulian Albu-chitară și Cornel Popescu – caval, fluier, drâmbă). Va mai putea fi urmărit un medalion Maria Tănase în interpretarea Dianei Drăghici, din Liege, Belgia. „Vizitatorii vor urmări spectacolul Teatru de umbre – coordonator Pompiliu Ciochia, actor, precum și o inserție video – Andrea Medar și Mălina Ionescu. Muzeul va găzdui expoziții personale de grafică și pictură aparținând artistelor Ana Daria Ionescu-Haidău și Cristina Cioplea. Parteneri ai evenimentului din acest an sunt Liceul de Artă „Constantin Brăiloiu” Târgu – Jiu și Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. Inițiată de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța și patronată în prezent de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes european desfășurat la nivel internațional și aflat anul acesta la a 17-a ediție. Muzeul Național „Constantin Brâncuși” face parte din Rețeaua Națională a Muzeelor din România care patronează evenimentul.”, a declarat Denisa Șuță, directorul Muzeului Național „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Noaptea Muzeelor va avea loc și la Muzeul de Istorie (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Euro 2020 / Anglia și Scoția n-au găsit golul pe „Wembley“
Euro 2020 / Anglia și Scoția n-au găsit golul pe „Wembley“
Reprezentativele Angliei și Scoției au remizat, scor 0-0, vineri seară, pe „Wembley“, într-o (...)
Euro 2020 / Croația – Cehia 1-1 și suspansul continuă în Grupa D
Euro 2020 / Croația – Cehia 1-1 și suspansul continuă în Grupa D
Croația și Cehia au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida susținută vineri seară, pe stadionul (...)
Anchetă asupra practicilor de publicitate digitală ale Google, lansată de UE
Anchetă asupra practicilor de publicitate digitală ale Google, lansată de UE
Organismele de reglementare a concurenţei din Uniunea Europeană urmează să ia în vizor, din nou, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY