ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Adevarul [10/06/2021]

 
Ciolacu, întrebat dacă PSD merge la guvernare cu PNL: „Am anunţat clar că e exclus. Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Cîţu?”
     
Ciolacu, întrebat dacă PSD merge la guvernare cu PNL: „Am anunţat clar că e exclus. Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Cîţu?”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că ”este exclus” ca PSD să facă alianţă cu PNL pentru guvernare. ”Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Cîţu? Cum se poate construi cu ei?”, a afirmat Ciolacu.

cititi articolul complet în Adevarul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Britney Spears, strigăt disperat împotriva tutelei: „Sunt traumatiză. Îmi vreau viaţa înapoi”
Britney Spears, strigăt disperat împotriva tutelei: „Sunt traumatiză. Îmi vreau viaţa înapoi”
În cadrul unei audieri la un tribunal din Los Angeles, Britney Spears a declarat că tatăl ei o (...)
Marian Murguleţ, eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării la o zi de la numire. Surse din PNL (...)
Marian Murguleţ, eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării la o zi de la numire. Surse din PNL spun că numirea sa nu a avut acordul (...)
Marian Murguleţ a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării la o zi (...)
Premierul Italiei răspunde Vaticanului, după criticile aduse unui proiect de lege împotriva homofobiei: „Italia e stat (...)
Premierul Italiei răspunde Vaticanului, după criticile aduse unui proiect de lege împotriva homofobiei: „Italia e stat laic, nu confesional”
Premierul Italiei, Mario Draghi, a declarat că Italia este „un stat laic”, iar dezbaterea (...)
[Toate articolele din: Adevarul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY