ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Gândul [10/06/2021]

 
Senator PSD, la adresa lui Iohannis: „Omul ăsta chiar vrea ca în școli copiilor să se predea de fragezi practica masturbării”
     
Senator PSD, la adresa lui Iohannis: „Omul ăsta chiar vrea ca în școli copiilor să se predea de fragezi practica masturbării”

Senatorul PSD de Alba Călin Gheorghe Matieș a distribuit pe pagina personală de Facebook un comentariu în care critică solicitarea lui Klaus Iohannis de reexaminare a legii care scoate educația sexuală din școli. Parlamentarul a […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY