ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Ziua de Vest [10/06/2021]

 
Alin Nica a declarat că filiala Timiș nu a decis însă ce candidat va susține la şefia PNL: ”Nu ne pripim, vom lua o decizie şi ne-o vom asuma”
     
Alin Nica a declarat că filiala Timiș nu a decis însă ce candidat va susține la şefia PNL: ”Nu ne pripim, vom lua o decizie şi ne-o vom asuma”

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, a declarat că filiala nu a decis însă ce candidat va susţine la Congresul din septembrie pentru funcţia de preşedinte al partidului, dar se va lua o decizie în acest sens. ”Noi nu ne pripim, nu ne hazardăm, suntem gazde bune pentru toţi candidaţii, poate (...)

cititi articolul complet în Ziua de Vest


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziua de Vest +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY