ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [10/06/2021]

 
Unicul liceu din România care pregătește tinerii pentru Diplomație și Relații Internaționale
     
Unicul liceu din România care pregătește tinerii pentru Diplomație și Relații Internaționale

Complexul Educațional Laude-Reut, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ privat din țară, a organizat, pe 10 iunie 2021, ceremonia de absolvire a programului de diplomație și relații internaționale pentru elevii claselor IX-XI. Evenimentul a fost o încununare a cursurilor teoretice desfășurate pe această tematică, precum și a activităților practice la care elevii au luat parte, devenite deja evenimente de referință în rândul tinerilor diplomați: 2Day Ambassador – Conferința Internațională Laude-Reut de Diplomație și Afaceri Globale și Conferința Model United Nations – LaudeMUN, pregătită chiar de liceenii Laude-Reut.2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI! Programul de diplomație și relații internaționale al Complexului Educațional Laude-Reut este organizat pe baza unui parteneriat cu Ministerul român al Afacerilor Externe, Institutul Diplomatic Român și Ambasada Statului Israel la București, având o tradiție de 15 ani. În sfertul de secol de existență a sa, Laude-Reut și-a dezvoltat un profil orientat spre discipline extracurriculare precum diplomație, business, comunicare și media, în ultimii ani dublate de cursuri și activități educaționale din sfera științelor, matematicii și tehnologiei. Din cauza restricțiilor încă în vigoare, ceremonia de absolvire s-a desfășurat hibrid și a fost difuzată live pe internet, într-o transmisiune multiplex, moderată de domnul Andrei Luca, Directorul Direcției Diplomație Culturală. O parte dintre elevi au fost prezenți la sediul MAE, în sala Gafencu, pentru a-și primi diplomele, semnate de Ministrul Afacerilor Externe, domnul Bogdan Aurescu și ambasadorul Statului Israel, David Saranga, și înmânate de doamna Daniela Gîtman, Secretar de Stat pentru afaceri (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Euro 2020 / Ce meciuri nebune în Grupa F! Franța, Germania și Portugalia au acces în optimi
Euro 2020 / Ce meciuri nebune în Grupa F! Franța, Germania și Portugalia au acces în optimi
Meciuri nebune în etapa a treia din Grupa F de la Euro 2020! O surpriză uriașă a fost la un pas să (...)
Managerul Alin Funerare: Într-un astfel de domeniu, empatia este o condiție esențială
Managerul Alin Funerare: Într-un astfel de domeniu, empatia este o condiție esențială
Pierderea unei fiinţe dragi este unul dintre cele mai grele încercări, iar încărcătura emoțională (...)
A fugit de poliţişti şi a făcut prăpăd într-o intersecţie
A fugit de poliţişti şi a făcut prăpăd într-o intersecţie
Un craiovean de 28 de ani s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY