ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 iunie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [10/06/2021]

 
Martirii neamului românesc au fost omagiați de Ziua Eroilor, în comuna Schitu
     
Martirii neamului românesc au fost omagiați de Ziua Eroilor, în comuna Schitu

Conform tradiției, de Ziua Înălțării Domnului, se comemorează și Ziua Eroilor, o sărbătoare dedicată eroilor cunoscuți și necunoscuți căzuți în luptă de-a lungul veacurilor pentru credință, libertate, apărare și reîntregirea neamului. Joi, 10 iunie, Ionel Paşol, primarul comunei Schitu, alături de consilieri locali şi angajaţii primăriei au depus coroane de flori la toate Monumentele Eroilor din comună. Totodată au fost oficiate slujbe de pomenire, la care au participat și credincioșii din localitate. ” Ziua de azi este o sărbătoare națională a poporului român care marchează lupta de-a lungul veacurilor pe front, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.  Este important să le onorăm memoria, deoarece oferă adesea lecții valoroase de curaj și sacrificiu, oferindu-ne un exemplu despre ceea ce înseamnă să ne apărăm țara. Hristos s-a înălțat! „, ne-a declarat Ionel Paşol, primarul comunei Schitu.

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY