ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 iunie 2021

 
 

Digi24 [10/06/2021]

 
Câțiva martori filmează un atac cu cuțitul în centrul Devei, dar nu intervin: „Dar ce bine dă la barbă/ Mai dă-i, dă-i în spate”
     
Câțiva martori filmează un atac cu cuțitul în centrul Devei, dar nu intervin: „Dar ce bine dă la barbă/ Mai dă-i, dă-i în spate”

Un bărbat a fost înjunghiat în mijlocul zilei, în centrul Devei, însă niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva. Câteva persoane erau foarte preocupate să filmeze scena, în timp ce alți martori se amuzau sau chiar le adresau încurajări celor doi protagoniști - „Mai dă-i!” - așa cum se aude pe una din filmările incidentului.

cititi articolul complet în Digi24


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Un nou pas către spațiul Schengen. România și Bulgaria primesc acces la Sistemul de informații privind vizele, însă doar (...)
Un nou pas către spațiul Schengen. România și Bulgaria primesc acces la Sistemul de informații privind vizele, însă doar pentru citire
Începând din luna iulie a acestui an, România și Bulgaria vor avea acces la Sistemul de informații (...)
UE primește câștig de cauză în conflictul cu AstraZeneca. Compania, obligată să livreze, altfel va fi penalizată cu 10 (...)
UE primește câștig de cauză în conflictul cu AstraZeneca. Compania, obligată să livreze, altfel va fi penalizată cu 10 euro per doză
Instanța belgiană a dat câștig de cauză Uniunii Europene în disputa legală cu compania farmaceutică (...)
Rafila, ironic la adresa lui Cîţu: Este un om norocos. Fără să atingă ţintele de vaccinare, a constatat că pandemia nu mai (...)
Rafila, ironic la adresa lui Cîţu: Este un om norocos. Fără să atingă ţintele de vaccinare, a constatat că pandemia nu mai evoluează
Guvernul nu-și va atinge țintele asumate în campania de vaccinare anti-COVID, însă premierul Florin (...)
[Toate articolele din: Digi24 +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY