ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 iunie 2021

 
 

Unirea [10/06/2021]

 
Istoricul Mircea Platon despre reforma educațională de după anii ’90: „Ceea ce s-a întâmplat la noi a fost că noi, am acceptat acest tip de intervenție”
     
Istoricul Mircea Platon despre reforma educațională de după anii ’90: „Ceea ce s-a întâmplat la noi a fost că noi, am acceptat acest tip de intervenție”

Istoricul Mircea Platon despre reforma educațională de după anii ’90: „Ceea ce s-a întâmplat la noi a fost că noi, am acceptat acest tip de intervenție” Mircea Platon, istoricul, a discutat referitor la reforma educațională care a fost implementată în România, după anii 1990 și care a fost refuzată în (...)

cititi articolul complet în Unirea


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Unirea +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY