ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 iunie 2021

 
 

Radio Crazy [10/06/2021]

 
Încep înscrierile la cea de-a doua ediție a Incubatorului de animație ✏ programul Animest dedicat liceenilor
     
Încep înscrierile la cea de-a doua ediție a Incubatorului de animație ✏ programul Animest dedicat liceenilor

Vacanța de vară e pe cale să-nceapă, și odată cu ea, cel mai amplu program educațional Animest, ajuns anul acest la cea de-a doua ediție. Începând de joi, 10 iunie, elevii liceelor de arte plastice din România și Republica Moldova sunt invitați să se înscrie în prima etapă a Incubatorului de animație, programul intensiv de creație care le va oferi șansa de a face primii pași în lumea filmului de animație. Adolescenții se pot înscrie până pe 30 iunie, completând formularul de contact disponibil pe www.incubatoruldeanimatie.ro/contact sau trimițând un e-mail la incubator@animest.ro. Prima parte a proiectului se va desfășura în perioada 1 iulie – 30 august, sub forma unei serii de întâlniri on-line cu ilustratorul și regizorul Paul Mureșan, împreună cu care participanții vor discuta despre etapele de creație ale unui film animat, vor descoperi tehnici de animație și storytelling, și vor realiza, sub îndrumarea lui, exerciții practice pe o temă dată. Experiența în domeniul filmului de animație nu este necesară, programul reprezentând o ocazie specială de a învăța tehnici de animație pentru tinerii desenatori și ilustratori. Încurajând și sprijinind liceeni să-și dezvolte aptitudinile creative înspre industria filmului de animație, Animest rămâne fidel obiectivului său de a resuscita și promova industria autohtonă, contribuind activ la dezvoltarea acesteia. În condițiile în care pregătirea în domeniu este aproape absentă din liceele din România, Incubatorul de animație își propune să îmbogățească experiența artistică și educativă a elevilor, consolidând parteneriate cu instituțiile de învățământ. În a doua parte a programului, derulată online între 11-17 octombrie, 10 elevi selecționați vor putea participa la un workshop practic, în cadrul căruia vor fi ghidați să creeze secvențe animate pe un subiect dat. Unul dintre finaliștii programului va (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY