ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [10/06/2021]

 
Jumătate dintre adulţii din UE, vaccinaţi cu cel puţin o doză a unor seruri anti-COVID
     
Jumătate dintre adulţii din UE, vaccinaţi cu cel puţin o doză a unor seruri anti-COVID

Jumătate din populaţia adultă a Uniunii Europene a fost vaccinată cu cel puţin o doză a unor seruri anti-COVID-19, a anunţat joi Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene, relatează DPA. „În Europa, mai mult de 50% din populaţia adultă a primit cel puţin o doză de vaccin”, a declarat ea într-o conferinţă de presă. Aproximativ 450 de milioane de oameni trăiesc în Uniunea Europeană. Până astăzi, 100 de milioane de europeni au fost vaccinaţi cu schemă completă „Chiar mai mult decât atât, până astăzi, 100 de milioane de europeni au fost vaccinaţi cu schemă completă”, a adăugat Ursula von der Leyen, potrivit Agerpres. Cele mai multe dintre vaccinurile dezvoltate împotriva maladiei COVID-19 necesită administrare în două doze, pentru a asigura o imunitate sporită în faţa noului coronavirus. Numărul infectărilor cu noul coronavirus a început totodată să scadă Odată cu creşterea ratei de vaccinare din UE, numărul infectărilor cu noul coronavirus a început totodată să scadă la nivelul blocului european, permiţând ţărilor membre să îşi redeschidă economiile naţionale. Impactul pozitiv al vaccinării poate fi simţit la nivelul întregului continent. Hans Kluge, directorul pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), a spus că 36 de ţări din această regiune a lumii, în care se află 53 de state, relaxează restricţiile antiepidemice din această săptămână. Hans Kluge a avertizat în legătură cu apariţia unui fals sentiment de siguranţă Totuşi, Hans Kluge a avertizat în legătură cu apariţia unui fals sentiment de siguranţă, argumentând că dacă o persoană se vaccinează, acest lucru nu înseamnă neapărat că persoana în cauză nu poate să transmită virusul. Mai mult, a adăugat el, marile festivaluri şi competiţiile sportive care au loc în zilele şi săptămânile următoare prezintă riscuri suplimentare. Țările sărace depind în mare măsură de donaţiile (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Instabilitate atmosferică şi ploi torenţiale până miercuri seară
Instabilitate atmosferică şi ploi torenţiale până miercuri seară
Meteorologii anunţă instabilitate atmosferică şi ploi însemnate cantitativ, în cea mai mare parte a (...)
Trei persoane salvate dintr-o ambarcaţiune răsturnată pe apele Lacului Siutghiol
Trei persoane salvate dintr-o ambarcaţiune răsturnată pe apele Lacului Siutghiol
Trei persoane au fost salvate, duminică după-amiaza, dintr-o ambarcaţiune care s-a răsturnat în (...)
Zece angajaţi de la Serviciul Înmatriculări Timişoara, anchetaţi de procurori
Zece angajaţi de la Serviciul Înmatriculări Timişoara, anchetaţi de procurori
Zece angajaţi ai Serviciului de Înmatriculări din Timişoara au fost ridicaţi luni dimineaţă de (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY