ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [10/06/2021]

 
Maratonul vaccinării în comuna Clejani, un real succes!
     
Maratonul vaccinării în comuna Clejani, un real succes!

Astăzi, 10 iunie 2021, în comuna Clejani a fost organizat un maraton de vaccinare anti-COVID 19. Acţiunea s-a desfăşurat în sediul ce găzduieşte dispensarul şi serviciul de ambulanţă din Clejani, serul folosit fiind Pfizer. Printr-o implicare exemplară a autorităţilor locale, maratonul vaccinări din comuna Clejani a fost un real succes. Încă de la primele ore dimineţii, zeci de persoane din Clejani au venit să se vaccineze.   Prezenţi la maraton, prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei şi subprefectul, Ciprian Alexandru, l-au felicitat pe primarul Florin Nidelea pentru modul în care a organizat această acţiune: ” Maratonul vaccinării organizat astăzi în comuna Clejani este un exemplu şi pentru celelalte localităţi, atât prin modul de organizare, cât şi prin implicarea autorităţile locale din Clejani în informarea cetăţenilor despre importanţa vaccinări. Sunt impresionată de organizarea impecabilă și seriozitatea de care au dat dovadă toți cei implicați. ” ne-a declarat prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei. Primarul Florin Nidelea a mulţumit locuitorilor din Clejani pentru modul în care au înţeles importanţa vaccinării. ” Mulțumesc tuturor locuitorilor din Clejani care au ales să se imunizeze și au înțeles că vaccinarea este singura cale pentru a trăi într-un mediu sănătos, pentru a reveni la viața pe care o aveam înainte de pandemie. Îi aşteptăm şi la rapelul care urmează să aibă loc peste 21 de zile” Până la ora 14:30, 140 de persoane din Clejani efectuaseră vaccinul, în cadrul maratonului care se va încheia la ora (...)

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY