ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Gândul [10/06/2021]

 
Vladimir Ciorbă, despre proiectul Nordis Mamaia: ”Am adus superlativul absolut al luxului în piața imobiliară și hotelieră”
     
Vladimir Ciorbă, despre proiectul Nordis Mamaia: ”Am adus superlativul absolut al luxului în piața imobiliară și hotelieră”

Proiectul NORDIS MAMAIA transmite lumii că și România este o destinație de 5 stele, iar Vladimir Ciorbă a povestit ce înseamnă această poveste românească de succes.  Inițial, NORDIS a fost o agenție imobiliară cu doar […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY