ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [10/06/2021]

 
Un consilier PSD spune că în Franța Clotilde Armand „era răpită și violată zile în șir”
     
Un consilier PSD spune că în Franța Clotilde Armand „era răpită și violată zile în șir”

Un social-democrat a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei. Este vorba despre Ioan Micu, consilier județean vrâncean din partea PSD. El a lăsat un comentariu la o postare de pe Facebook a lui Ionuț Moșteanu (deputat USR) în care afirma, referindu-se la edil, că ”în Franța era răpită și violată zile în șir, aoleuu stai că asta îi convenea bebelușei albe de Guadelupe”. Într-un comentariu la o postare a deputatului USR Ionuț Moșteanu, în care acuza agresarea în trafic a primarului sectorului 1, consilierul PSD de Vrancea a scris că ”în Franța era răpită și violată zile în șir, aoleuu stai că asta îi convenea bebelușei albe de Guadelupe”. După ce un alt utilizator Facebook i-a atras atenția că nu îi face cinste mesajul, Ioan Micu a replicat că ”este un pamflet și trebuie tratat ca atare”. Liderul CJ Vrancea a spus că ”Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare (…) Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care și-a dat arama pe față, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic”. Cătălin Popa a dăugat că ”în condițiile în care Ioan Micu este consilier județean, gestul său afectează și imaginea instituției, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi că nu se știe prea bine), sancționarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă. Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieșiri necontrolate. Respectul și decența trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare.” USR-PLUS a condamnat „violența inacceptabilă” asupra lui Clotilde Armand de joi dimineață și a spus că în ultimele săptămâni Armand a fost hărțuită tot mai agresiv, după ce a deranjat grupurile de interese „abonate la banii publici”. Criza gunoaielor din Sectorul 1 este departe (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Bancul zilei
Bancul zilei
– Bună, George! Pleci din nou în vacanță? l-a întrebat agentul lui de turism..– Da, dar anul acesta (...)
Neurolog Ileana Neacă: Pacientul trebuie tratat interdisciplinar, căci de multe ori e vorba de mai multe (...)
Neurolog Ileana Neacă: Pacientul trebuie tratat interdisciplinar, căci de multe ori e vorba de mai multe afecțiuni
Consultul interdisciplinar este foarte important pentru a obține o imagine detaliată a stării de (...)
Virgil-Daniel Gruia, primarul care dezvoltă Terpeziţa cu bani europeni
Virgil-Daniel Gruia, primarul care dezvoltă Terpeziţa cu bani europeni
Virgil-Daniel Gruia candidează la alegerile din 27 iunie 2021 pentru funcţia de primar al comunei (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY