ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 iunie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [10/06/2021]

 
TAROM se întoarce pe Aeroportul Bacău. Pentru început, zboruri charter cu destinația Turcia
     
TAROM se întoarce pe Aeroportul Bacău. Pentru început, zboruri charter cu destinația Turcia

TAROM se întoarce de azi pe Aeroportul Bacău, după o lungă absență. Pentru început, compania va efectua zboruri charter, cu destinația Turcia. Sezonul turistic 2021 a debutat cu o crestere semnificativa a destinatiilor si numarului de zboruri la Aeroportul International “George Enescu” Bacau (AIGE), situatie favorizata si de reducerea restrictiilor. Blue Air si Wizz Air […] Articolul TAROM se întoarce pe Aeroportul Bacău. Pentru început, zboruri charter cu destinația Turcia a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY