ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [10/06/2021]

 
Cum să devii expert la baccarat în mai puţin de 10 minute!
     
Cum să devii expert la baccarat în mai puţin de 10 minute!

Jocul de baccarat îşi găseşte întotdeauna locul în oferta unei platforme online pentru simplul fapt că este guvernat de reguli simple iar, parierea implică doar jucător şi dealer. Doar ştiinţa jocului şi experienţa pe care o ai face diferenţa între pierdere şi câştig. În randurile urmatoare, ţi-am pregătit un ghid care te poate face să fii expert în baccarat. Mini baccarat este jocul de care ai nevoie! Dacă accesezi orice bonus casino îl poţi direcţiona fără nici un dubiu şi asupra jocului de baccarat. Cunoscut în oferta platformelor pentru jocuri de noroc sub denumirea de Punto Banco, jocul de baccarat are 2 variante în care se poate juca, varianta „big” şi pe cea „mini”. Varianta mare a acestui joc implică participarea la o masă de joc a unui număr de jucători cuprins între 12 şi 14 care îşi încearcă norocul la o masă de baccarat mare, de unde şi numele acestei variante. În contrapartidă, varianta mini aduce la o masă de joc mică, de dimensiunea celei de blackjack, un număr de maxim 7 gambleri care doar participă la joc, dealerul fiind cele care împarte cărţile, ia pariurile şi împarte câştigurile. Este deosebirea fundamentală faţă de jocul „big” unde jucătorii pot prelua rolul de dealer, ceea ce aduce fără îndoială un plus de suspans acestei versiuni de joc. De asemenea jocul mini este apreciat de jucători, indiferent de experienţa acestora de joc, pentru viteza superioară de joc faţă de varianta „big” a jocului de baccarat, explicaţia fiind depunerea de pariuri superioare ca număr celui în varianta clasică. Jocul are doar 3 tipuri de pariuri Faţă de alte jocuri care oferă o multitudine de pariuri, jocul mini baccarat se remarcă prin existenţa a 3 pariuri, deci atât timp cât cunoşti regulile de bază poţi trece imediat la joc. Cele 3 tipuri de pariu constau în: Pariul pe dealer, care explicat simplist înseamnă că pariezi pe punctajul (...)

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY