ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Observator [10/06/2021]

 
Parlamentul European solicită derogarea de la brevetele pentru vaccinuri împotriva Covid-19
     
Parlamentul European solicită derogarea de la brevetele pentru vaccinuri împotriva Covid-19

Parlamentul European a cerut ridicarea temporară a protecţiei drepturilor de proprietate intelectuală pentru vaccinurile împotriva Covid-19, pentru a accelera introducerea vaccinului la nivel mondial.

cititi articolul complet în Observator


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
O piesă lipsă de la maşină, posibila cauză a morţii lui Adrian Cernea. Colegii au încercat să îl salveze cu o funie, pe (...)
O piesă lipsă de la maşină, posibila cauză a morţii lui Adrian Cernea. Colegii au încercat să îl salveze cu o funie, pe care nu a reuşit să o strângă în jurul (...)
Când autorităţile se spală pe mâini, fostul campion naţional de off-road Adrian Cernea ajunge să pară (...)
Bătrâni executați în aziluri private. O femeie ne-a povestit drama prin care a trecut mama ei: Făcuse deja găuri în (...)
Bătrâni "executați" în aziluri private. O femeie ne-a povestit drama prin care a trecut mama ei: "Făcuse deja găuri în piele. Urla din toate puterile"
În azilurile private angajaţii fac legea terorii. În loc să fie îngrijiţi şi alinaţi, bătrânii sunt (...)
Femeie din cartierul Militari, forţată să meargă pe jos la salvarea chemată prin 112. Ambulanţa a rămas blocată între (...)
Femeie din cartierul Militari, forţată să meargă pe jos la salvarea chemată prin 112. Ambulanţa a rămas blocată între gropile pline cu apă
Probleme grave în Cartierul Militari, unde furtunile împiedică acum până şi ambulanţa să ajungă la (...)
[Toate articolele din: Observator +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY