ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 iunie 2021

 
 

Ziarul Clujean [10/06/2021]

 
Dovada că ȘPAGA e sfântă, încă, în sistemul sanitar românesc. Cadre medicale reținute pentru infracțiuni de corupție
     
Dovada că ȘPAGA e sfântă, încă, în sistemul sanitar românesc. Cadre medicale reținute pentru infracțiuni de corupție

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș a dispus măsuri preventive față de 7 persoane, respectiv 6 cadre medicale și un funcționar public, cercetate într-un dosar penal în care polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție au fost delegați să efectueze activități de prccedură penală pentru probarea unor infracțiuni de corupție în legătură cu facilitatea menținerii în plată a pensiilor de invaliditate. Sume enorme de bani au fost găsite la percheziții Astfel, față de 3 dintre inculpați (cadre medicale) s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, iar alți 4 inculpați (3 cadre medicale și un funcționar public) au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită și trafic de influență. Cei 4 inculpați reținuți urmează ca astăzi, 10 iunie 2021, să fie prezentați Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. O ADEVĂRATĂ AVERE “Precizăm că, în cauză, la data de 3 iunie 2021, au fost efectuate un număr de 16 percheziții în locații de pe raza județului Mureș și Sibiu, de către polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș, împreună cu ofițeri din cadrul altor 9 servicii județene anticorupție (Alba, Brașov, Bistrița – Năsăud, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Sălaj și Sibiu), sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș. Perchezițiile vizau activitatea infracțională a unor medici și intermediari din cadrul Spitalului Municipal Sighișoara și Cabinetul de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă Sighișoara din cadrul Casei Judetene de Pensii Mureș, sub suspiciunea că au primit, direct sau prin intermediari, foloase materiale pentru a facilita menținerea în plată a (...)

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY