ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 iulie 2021

 
 

Huși pe surse [6/06/2021]

 
Aproape 5,7 km de drumuri locale asfaltate în comuna Stănilești
     
Aproape 5,7 km de drumuri locale asfaltate în comuna Stănilești

Aproape 5,7 km de drumuri locale asfaltate în comuna Stănilești Grație PNDL 2, comuna Stănilești s-a îmbogățit cu încă 5,7 km de drumuri locale asfaltate. Este vorba despre modernizarea a zece străzi, din care 6 se află în localitatea Stănilești, alte 3 străzi modernizate sunt în localitatea Pogănești, iar o stradă a fost modernizată în localitatea Gura Văii. ”Este o mândrie pentru noi, fiindcă PNDL este programul care a produs cele mai mari beneficii în procesul de modernizare atât al ruralului, cât și al urbanului. Ce ar fi însemnat lipsa acestui program? Un dezastru, pentru că prin POR nu a existat nici o linie de finanțare pentru modernizarea infrastructurii rutiere pentru localitățile noastre. Sunt nedumerit, într-un fel, fiindcă în acest moment nu există niciun fel de perspectivă în ceea ce privește continuarea acestor programe pentru modernizarea comunităților rurale. Mai avem nevoie de finanțări pentru încă 20 de ani pentru continuarea modernizării zonei rurale”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui. La rândul său, vicepreședintele CJ, Ciprian Trifan, a precizat că în ultimii doi ani, grație PNDL, în județul Vaslui au fost aprobate pentru finanțare și implementare 256 de proiecte, din care 63 sunt pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Investiția a fost realizată de Viacons Rutier Huși și a fost în valoare de 5,4 milioane de lei. ”PNDL a fost un program necesar nu numai pentru comunitățile rurale sau urbane, ci și pentru noi, societățile. Am ajuns în momentul de față să avem un număr de 400 de angajați, ceea ce înseamnă enorm, oameni care au beneficiat de avantajele societății, respectiv ale acestui program PNDL. Noi când predăm o lucrare, avem sentimentul bucuriei, dar și sentimente de regret. De bucurie că am reușit să aducem modernismul pentru o comunitate, regretul că am mai terminat (...)

cititi articolul complet în Huși pe surse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
BitCase – Raiul huselor personalizate pentru iPhone, Samsung si Huawei
BitCase – Raiul huselor personalizate pentru iPhone, Samsung si Huawei
BitCase are grijă de telefonul tău mobil cu ajutorul celor mai atractive huse, iar asta nu este (...)
Și Lunca Banului aduce premii!
Și Lunca Banului aduce premii!
A fost zi de sărbătoare, cu emoții, pentru elevii de la Școala Gimnazială Nr1, sat Lunca (...)
ECO-ȘCOALA LA SFÂRȘIT DE AN ȘCOLAR
ECO-ȘCOALA LA SFÂRȘIT DE AN ȘCOLAR
Privind la timpurile în care ne aflăm, acum când totul parcă s-a întors împotriva noastră, suntem (...)
[Toate articolele din: Huși pe surse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY