ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

HotNews [5/06/2021]

 
Covasna: Grupul statuar Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe, profanat de persoane necunoscute
     
Covasna: Grupul statuar Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe, profanat de persoane necunoscute

Grupul statuar Mihai Viteazul din centrul municipiului Sfântu Gheorghe, unde aproximativ 200 de persoane au sărbătorit vineri împlinirea a 101 ani de la semnarea Tratatului de la Trianon care a consfinţit destrămarea Imperiului austro-ungar şi unirea Transilvaniei cu România, a fost profanat de persoane necunoscute, scrie Agerpres. Pe soclul statuii, acestea au scris cu vopsea de culoare albă TRIANON 1920 şi au desenat un steag roşu-alb-verde. Cel care a semnalat incidentul, pe pagina sa de Facebook, a fost preşedintele Asociaţiei "Calea Neamului" din Braşov, Mihai Tîrnoveanu, care a organizat manifestarea de vineri.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY