ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [17/05/2021]

 
Fără prea multe șanse în primul joc. SCMU Craiova, învinsă categoric de Voluntari
     
Fără prea multe șanse în primul joc. SCMU Craiova, învinsă categoric de Voluntari

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova nu au avut prea multe de arătat în primul meci din play-off-ul cu CSO Voluntari. Trupa lui Todorov a fost total lipsită de inspirație și precizie, iar la final a fost nevoită să se declare învinsă după 83-67. A fost un eșec dureros, puțin spre umilitor, mai ales că este o fază destul de avansată a competiției. Prima repriză a fost, per total, una echilibrată, cu un mic plus pentru formația gazdă. Au fost momente mai bune, dar și mai slabe de fiecare parte, dar în tabăra Voluntariului au funcționat, din nou, „trițele“. Meciul a început cu un run de 10-0 pentru olteni, care și-au luat tare adversarii. Au urmat, apoi, patru aruncări perfecte din afara semicercului, două ale lui Hickey și două ale lui Moldoveanu, iar meciul s-a echilibrat din nou. Pe parcurs, craiovenii au ratat destul de mult și de sub panou, dar și de la trei puncte, iar ilfovenii au reușit, treptat, să preia conducerea. Diferența maximă în prima repriză a fost de cinci puncte în favoarea trupei lui Ocokoljic, care, în cele din urmă, a intrat la vestiare cu un avantaj de doar o posesie, scor 36-34. Am uitat baschetul la pauză Așa cum ne-a obișnuit, după pauză Craiova nu a mai jucat nimic, iar scorul a căpătat proporții. Filipovic, Pratt și Cinac au ratat din toate pozițiile, chiar și aruncări teoretic simple, de lângă coș, în timp ce gazdele și-au văzut de treabă. Pentru Voluntari a punctat aproape întreaga echipă, fie de trei puncte, fie de sub panou, iar înainte de ultimele 10 minute tabela indica 61-47 în favoarea grupării ilfovene. În ultimele 10 minute craiovenii au încercat să mai reintre în meci, dar totul a fost în van. Voluntari și-a menținut diferența până spre final, când a reușit să mai puncteze de câteva ori și să închidă meciul cu 83-67. SCMU Craiova: Filipovic (9), Pratt (13), Diculescu (11), Vucic (2), Țibîrnă (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Creierele pacienţilor morţi de Covid, similare cu ale bolnavilor de Parkinson sau Alzheimer
Creierele pacienţilor morţi de Covid, similare cu ale bolnavilor de Parkinson sau Alzheimer
Creierele pacienților morţi de COVID-19 sunt remarcabil de similare cu cele ale persoanelor care (...)
Un pacient s-a aruncat de la etajul trei al SJU Giurgiu
Un pacient s-a aruncat de la etajul trei al SJU Giurgiu
Un bărbat, de 87 de ani, internat la Secţia Boli Interne a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu (...)
17 tramvaie noi vor ajunge la Craiova, finanțate de Ministerul Dezvoltarii
17 tramvaie noi vor ajunge la Craiova, finanțate de Ministerul Dezvoltarii
Ministerul Dezvoltării anunţă finalizarea procedurii de achiziţie publică pentru 17 tramvaie (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY