ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/05/2021]

 
Buget pentru redeschiderea stațiunii Săcelu
     
Buget pentru redeschiderea stațiunii Săcelu

Pregătiri pentru redeschiderea stațiunii balneoclimaterice de la Săcelu, în județul Gorj. Sunt vizate în principal bazinele cu ape binefăcătoare și cu nămol care sunt deținute de Complexul Energetic Oltenia. Administrația companiei a alocat recent fonduri pentru pregătirea plajelor și nu numai. Vor fi achiziționate produse, materiale și toate aparatele necesare pentru baza de agrement de la Săcelu. Pentru concretizarea achiziției este programată pe 17 mai o licitație. Suma care va fi folosită pentru cumpărarea materialelor și a echipamentelor se apropie de 20.000 de lei. Anul trecut a mai fost investită suma de pete 76.000 de lei, însă stațiune a fost dechisă după jumătatea lunii iulie. De data aceasta se dorește ca bazinele administrate de Complexul Energetic Oltenia să fie redeschise de la jumătatea lunii viitoare, dacă nu cumva și mai repede, în funcție și de condițiile meteorologice. Va fi impusă și o taxă de intrare pentru externi și una pentru angajații Complexului Energetic Oltenia. Vor fi la dispoziție peste 200 de locuri și vor fi menținute măsurile din pandemie, în funcție și de ce decizii de relaxare va mai lua Guvernul. Complex balnear Complexul balnear de la Săcelu este compus din: baza de tratament; spații cazare în Hotelul Minerul cu o capacitate de 140 locuri; camere cu două locuri, apartamente cu 4 locuri și grupuri sanitare proprii; spațiu pentru servirea mesei și bar; bazine in aer liber; plaja care a beneficiat de investiții ample de modernizare în anul 2013, alocate de CE Oltenia, putând oferi un cadru modern și dotările necesare petrecerii unui sejur plăcut: nisip fin, 100 de sezlonguri, umbrele, dușuri, grupuri sanitare noi, punct de prim ajutor și o terasă unde pot fi consumate produse alimentare și băuturi răcoritoare diverse. Afectiuni care se tratează la Săcelu: afecțiuni ale aparatului (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Marian Vasile, ales președinte al PNL Craiova
Marian Vasile, ales președinte al PNL Craiova
Consilierul local Marian Vasile a fost ales, în această seară, președinte al PNL Craiova. De fapt, (...)
Sindicatele cer concurs pentru postul de manager al SAJ și pentru Comitetul Director
Sindicatele cer concurs pentru postul de manager al SAJ și pentru Comitetul Director
Sindicatele din Serviciul de Ambulanță Județean Gorj sunt au în continuare mari așteptări de la (...)
Sute de turiști, așteptați la Rânca și pe Transalpina pentru a scăpa de caniculă
Sute de turiști, așteptați la Rânca și pe Transalpina pentru a scăpa de caniculă
Sute de turiști din Gorj și din întreaga țară sunt așteptați la Rânca în acest week-end. Stațiunea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY