ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/05/2021]

 
Şeful Gărzii Naţionale de Mediu a descins în zona caselor cu turnuleţe din Craiova
     
Şeful Gărzii Naţionale de Mediu a descins în zona caselor cu turnuleţe din Craiova

Şeful Garzii Naţional de Mediu, Octavian Berceanu a ajuns ieri pentru a doua oară în decurs de o lună în judeţul Dolj. În Craiova a descins împreună cu jandarmii şi poliţia chiar în „raiul” dezmembrărilor ilegale din zona caselor cu turnuleţe de pe bulevardul Râului şi în Popoveni. „Suntem în cartierul Popoveni, Craiova. Industria ilegală a dezmembrărilor de autovehiculelor a fost infloritoare, până acum. Au început să curgă amenzile şi măsurile de igienizare a locaţiilor. Urmărim dacă deşeurile vor fi depozitate pe depozitele legale. E multă muncă, dar merită tot efortul”, nota Octavian Berceanu pe pagina sa de Facebook. Control Ulterior, Octavian Berceanu a făcut într-o conferinţă de presă un bilanţ al măsurilor trasate, în urmă cu două săptămâni şi a rezultatelor acestora. Comisarul a spus că în acest interval, comisarii au verificat 35% din localităţile din Dolj, vizând depozitele ilegale de deşeuri. Au verificat agenţi economici de tot felul, au aplicat amenzi în cunatum de aproximativ 500 de mii de lei, au confiscat maşini şi utilaje. „Am ajuns în zona Popoveni. Am descoperit o balastieră care nu avea autorizaţie de mediu şi nu este singura pe raza judeţului. Este de mirare că o balastieră care funcţionează ilegal, fără autorizaţie de mediu funcţionează în proximitatea Craiovei. Am trecut în revistă 35% din numărul de UAT-uri din judeţ, am verificat diferite amplasamente pe care erau depozitate deşeuri, am verificat agenţi comerciali. Aceştia au au fost verificaţi înainte, iar acum am urmărit să vedem dacă au respectat măsurile impuse. La 10 UAT-uri am găsit amplasamnete ilegale de deşeuri. Am verificat spitalul, agenţi mici şi agenţi mari. La acest moment este în curs de verificare Depozitul de deşeuri de la Mofleni. Putem spune că sunt localităţi pe care le-am adus din zona neagră în zona gri şi tindem să ne ducem chiar spre zona albă”, (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Anchete la Focşani, după ce subiectele de la Evaluarea Naţională au fost puse pe internet în timpul (...)
Anchete la Focşani, după ce subiectele de la Evaluarea Naţională au fost puse pe internet în timpul probei
Poliţia municipiului Focşani a început cercetări în urma unei reclamaţii venite din partea (...)
Universitatea Craiova începe seria partidelor amicale. Vezi când se joacă primul meci!
Universitatea Craiova începe seria partidelor amicale. Vezi când se joacă primul meci!
Aflată în cantonament în Austria din 18 iunie, Universitatea Craiova s-a acomodat cu efortul şi (...)
Directoarea școlii unde o elevă beată a fost fotografiată dezbrăcată a demisionat
Directoarea școlii unde o elevă beată a fost fotografiată dezbrăcată a demisionat
Directoarea Şcolii Gimnaziale nr. 1 din Ciolpani (Ilfov) a demisionat în urma scandalului (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY