ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/05/2021]

 
Unitate de Arşi la SCJU Craiova din acest an. Unitatea de Stroke (AVC) a primit aviz DSP
     
Unitate de Arşi la SCJU Craiova din acest an. Unitatea de Stroke (AVC) a primit aviz DSP

După anunţul privind demararea activităţii, din toamnă, la Secţia de Chirurgie Cardiovasculară de la Clinica de Cardiologie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova vine cu alte două veşti importante. Unitatea de Arşi va deveni funcţională tot în acest an, iar Unitatea de Stroke pentru Neurologie, unde vor fi trataţi pacienţii cu accidente vasculare, a primit aviz din partea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj. GdS a întrebat conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă care sunt investiţiile prioritare, în acest moment, pentru unitatea medicală care primeşte pacienţii din toată regiunea Olteniei. Pe lângă dotarea Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară, care va permite operaţiile pe cord la Craiova, directorul Laurenţiu Ivanovici spune că se are în vedere şi dotarea Unităţii Funcţionale pentru Arşi, pentru a se putea demara activitatea în termen de câteva luni. „Am solicitat Ministerului Sănătăţii, printr-o listă de investiţii necesare, transmisă la începutul anului, în jur de 4 milioane de euro pentru achiziţii de aparatură. Fiecare secţie şi-a făcut un necesar. Nu vom primi toţi banii, dar vom primi, probabil, în jur de 2 milioane de euro. Prioritatea este, aşa cum am menţionat, chirurgia cardiovasculară. Apoi Unitatea Funcţională pentru Arşi, unde vom avea 4 locuri, pentru care am primit o sumă de 310.000 lei şi de la Consiliul Judeţean Dolj. Când vom avea dotările necesare vom da drumul şi la această unitate de arşi, estimăm că în câteva luni”, a declarat pentru GdS managerul SCJU Craiova. Aviz şi pentru Unitatea de Stroke O altă veste importantă a fost primită săptămâna aceasta de conducerea unităţii medicale. Unitatea de Stroke pentru Neurologie – unde vor fi trataţi pacienţii cu accidente vasculare – a obţinut marţi aviz de la DSP pentru înfiinţare. „La fel, şi această secţie trebuie dotată şi aici va trebui să mai angajăm (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Vaccinul Pfizer poate provoca o boală rară de sânge
Vaccinul Pfizer poate provoca o boală rară de sânge
Vaccinul anti-Covid-19 produs de Pfizer a fost corelat cu posibilitatea șanselor de a dezvolta o (...)
Rusia pregăteşte o taxă pentru exporturile de metale
Rusia pregăteşte o taxă pentru exporturile de metale
Rusia intenţionează să introducă o taxă temporară pentru exporturile de oţel, nichel, aluminiu şi (...)
Minerii disponibilizați vor primi bani de la Guvern
Minerii disponibilizați vor primi bani de la Guvern
Premierul Florin Cîțu a anunțat că a fost adoptată o ordonanță de urgență referitoare la categoriile (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY