ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Radio Europa Liberă [14/05/2021]

 
Astăzi, în Moldova și în lume
     
Astăzi, în Moldova și în lume

Ploaie astăzi la Chișinău. Dar e cald – 21 de grade. Și la Kiev, plouă și sunt 19 grade , și plouă și la Moscova. Aici la Praga – tot ploaie și ceva mai răcoare – o maximă de numai 16 grade. La București se anunță soare și 23 de grade. Să răsfoim acum agenda internă a zilei. La Chișinău sosete președintele Lituaniei Gitanas Nauseda la invitația Maiei Sandu, președinta Moldovei. Cei doi lideri vor face declarații în jurul prînzului. Ca de obicei vinerea, fostul președinte Igor Dodon – lider al socialiștilor moldoveni – va răspunde on line celor care îi adresează întrebări. Socialiștii anunță și ei un briefing de presă. Două evenimente consacrate tinerilor astăzi – un workshop on line organizat de Institutul pentru Politici și Reforme Europene – despre bune practici în învățământul superior din Uniunea Europeană și oportunități pentru tinerii din Moldova. Si postul de Radio Moldova Tineret orgnizează, tot on line, o dezbatere despre situația tinerilor în al doilea an al pandemiei – dezbatere organizată în colaborare cu fundația germană Friedrich Ebert. In cadrul zilelor Europei 2021 – seara va avea loc un concert al ansambului de cântece și dansuri Roboliubie din Taraclia, spectacol oferit de ambasada Bulgariei în Republica Moldova. Tot seara – începe Ediția a 9 a festivalului Internațional de jazz – Chișinău, tot on line.. Din agenda internațională a zilei La Minsk este anunțat un nou proces împotriva celor care au participat la masivele proteste anti Lukașenka din vara – de data aceasta sunt aduși în fața instanței 12 studenți. La Kiev, președintele Volodimir Zelenski va participa la deschiderea unei sinagogi la Babyn Yar, la memorialul victimelor Holocaustului, locul unde între 1941 si 1943 au fost masacrați la Bayn Yar și împrejurimi în jur de 100 de mii de evrei. Memorialul a fost înființat în 2016. La Belgrad sosește astăzi în vizită (...)

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cum am văzut eu drama marxismului
Cum am văzut eu drama marxismului
Multe din textele pe care le-am propus și transmis de-a lungul anilor la Europa Liberă au fost (...)
Trebuie să fie ca înainte - măcar în bună parte
Trebuie să fie ca înainte - măcar în bună parte
Unul din clișeele cu largă circulație anul trecut este acela care profetiza că „nimic nu va mai fi (...)
SUA promit mai multă asistență financiară pentru palestinieni
SUA promit mai multă asistență financiară pentru palestinieni
Secretarul de stat american, Antony Blinken s-a angajat să ofere zeci de milioane de dolari (...)
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY