ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/05/2021]

 
Horoscopul de weekend
     
Horoscopul de weekend

BerbecApropiindu-vă prea mult de prieteni există riscul să fiți dezamăgit. De aceea, păstrați o anumită distanţă sănătosă şi vorbiți strictul necesar. Unii vor dori să se apropie de dumneavoastră să vă povestească multe şi mărunte, alţii vor dori sfaturi şi soluţii pentru problemele lor, iar alţii pur şi simplu vă vor provoca, din amuzament, că să vă studieze reacţiile. TaurAşteptările vizavi de segmentul profesional, de relaţiile cu şefii sunt spulberate astăzi foarte rapid. Pe de o parte sunteți prea entuziasmat şi foarte implicat în activitatea profesională pe care o desfăşurați. Însă, pe de altă parte, când vă e lumea mai dragă apar provocări sau obstacole în desfăşurarea forţelor de lucru. Găseşte un echilibru just între ce trebuie să faceți concret la serviciu şi nevoile personale. GemeniS-ar putea să reformulați unele planuri de viaţă, în special cele profesionale. Pentru că emotivitatea şi subiectivismul sunt accentuate, nu puneți baza pe gândurile care vă trec prin minte sau pe dialogurile cu ceilalţi. Răzgândirile şi răsturnările de situaţie pot apărea din senin, mai ales spre finalul zilei. A viziona un spectacol de teatru, o expoziţie de artă sau un târg de sezon v-ar fi de mare folos. RacSe recomandă prudenţă la cheltuieli. Există riscul unor pierderi serioase de bani, bunuri sau fraudarea documentelor financiare. La nevoie, în chestiunile băneşti care vă implică pe termen lung, sfătuiți-vă cu specialişti în domeniu. Pe de altă parte, desprindeți-vă de materialitatea cotidiană şi observă cum se desfăşoară evenimentele. LeuEste posibil să faceți de unul singur secvenţe din activităţile comune cu partenerul de viaţă sau cu partenerii profesionali. Lucrați atât cât puteți, nu vă depăşiți îndatoririle, pentru că la momentul potrivit se vor rezolva toate aşa cum trebuie. Evitați să discutaţi subiecte importante care implică asumarea (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Doi livratori de mâncare, reținuți pentru tâlhărie
Doi livratori de mâncare, reținuți pentru tâlhărie
Doi livratori de mâncare, în vârstă de 26, respectiv 36 de ani, au fost reținuți după ce au (...)
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită de stat în Estonia
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită de stat în Estonia
Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, miercuri şi joi, o vizită de stat în Republica Estonia, la (...)
O nouă minivacanță pentru români, de Rusalii. Zile libere 2021
O nouă minivacanță pentru români, de Rusalii. Zile libere 2021
Românii vor o nouă minivacanță în weekend, când creștinii sărbătoresc Rusaliile. Luni, 21 iunie, a doua (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY