ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 iunie 2021

 
 

B1 Tv [13/05/2021]

 
Florin Cîțu: Nu aș decupla pensiile speciale de sistemul de pensii. Am văzut reforme în mai multe țări, nu durează un an, ci 5, chiar 8. Noi ne asumăm până în 2026. Nu e epocal, nu e imposibil
     
Florin Cîțu: Nu aș decupla pensiile speciale de sistemul de pensii. Am văzut reforme în mai multe țări, nu durează un an, ci 5, chiar 8. Noi ne asumăm până în 2026. Nu e epocal, nu e imposibil

Premierul Florin Cîțu a declarat, joi, că pensiile speciale și pensiile de serviciu nu ar trebui decuplate de reforma sistemului de pensii. Această reformă, a mai spus Cîțu, durează chiar și opt ani, dar el...

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Valeriu Gheorghiță: Pentru prevenirea valurilor următoare e nevoie să creștem numărul de persoane vaccinate. Când vorbim (...)
Valeriu Gheorghiță: Pentru prevenirea valurilor următoare e nevoie să creștem numărul de persoane vaccinate. Când vorbim de relaxări, cel mai important criteriu e evoluția epidemiologică, iar ea este (...)
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a explicat că la implementarea unor (...)
Ioana Constantin (PMP): Efectele ”școlii online” sunt devastatoare. Reducerea abandonului școlar și ameliorarea (...)
Ioana Constantin (PMP): Efectele ”școlii online” sunt devastatoare. Reducerea abandonului școlar și ameliorarea efectelor pandemiei în educație trebuie să reprezinte prioritatea (...)
Ioana Constantin (PMP) a susținut că reducerea abandonului școlar și ameliorarea efectelor (...)
Agricultura românească, în moarte clinică. Economistul Mircea Coșea: „Producătorul român a fost atacat într-o manieră (...)
Agricultura românească, în moarte clinică. Economistul Mircea Coșea: „Producătorul român a fost atacat într-o manieră brutală din 2007, când am devenit membri ai UE". Ungaria și Bulgaria, exemple de bune (...)
Deși România beneficiază de condiții naturale propice pentru o agricultură care să sprijine puternic (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY