ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 iunie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [13/05/2021]

 
A murit col (r) Paul Valerian Timofte, președintele Asociației Cultul Eroilor Bacău
     
A murit col (r) Paul Valerian Timofte, președintele Asociației Cultul Eroilor Bacău

 A murit, în urma unei suferințe cardiace, colonelul în rezervă Paul Valerian Timofte (67 de ani), președintele Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria” Filiala „col. Corneliu Chirieș” Bacău. Anunțul a fost făcut de Dorian Pocovnicu, președintele de onoare al asociației, care a transmis condoleanțe familiei îndoliate. Defunctul a fost un activist militar, a publicat articole […] Articolul A murit col (r) Paul Valerian Timofte, președintele Asociației Cultul Eroilor Bacău a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY